Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Maite Perroni

Mostanában két film is volt amelyikben szerepel ez a színésznő,és mind a kétszer az egyik főszereplő. Az egyik ilyen film az Árva angyal a másik pedig:Marichuy-A szerelem diadala. Mindegyik filmet néztem/nézem.Ami még fontos,ha lemaradtál a filmekről itt pótolhatod: NEW online sorozatok.hu

 

Születési név: Maite Perroni Beoriegui

 

Születési idő: 1983. március 09.

 

Születési hely: Mexico City, Distrito Federal, Mexico

 

Foglalkozás: színésznő, énekesnő

 

Családi állapot: hajadon

 

Magasság: 160 cm

 

Eredeti hajszín: fekete

 

Szemszín: barna

 

Csillagjegy: halak

 

 

 

 

                                                                 images_10.jpg

 

maite_perroni_cumpleanos.jpg

 

 

Maite csak 11 hónapos volt amikor családja Guadalajaraba költözött, apja munkája miatt, (Javier Perroni). A Perroni család 12 évig élt ott. Két fiatalabb testvére van Adolfo aki 3 évvel fiatalabb és Francisco aki 9 évvel fiatalabb nála. Maite a színészetet Televisa 's Centro de Educación Artistica tanulta. Egyik kedvenc hobbija a görkorcsolyázás. Első szerepe a Rebeldében volt. Ő alakította Guadalupe "Lupita" Fernández , egy tizenéves lányt aki nagyon szerény családi körülmények között él. Rebelde 2004 és 2006 között 440 epizódot forgattak belőle. Maite tagja volt a népszerű együttesnek a RBD-nek. 2008 megkapta a Cuidado con el Ángel, (Árva angyal) főszerepét. A sorozat nagy siker volt, egész Mexikó oda volt érte, később az amerikai Univisión is levetítette. Sok országban levetítették és nagyon sikeres volt. 2009-ben forgatott egy új telenovellát Maite és Eugenio Siller (Pokolba a szépfiúk: Alejandro) főszereplésével a telenovella címe pedig Me Pecado. Maite a Cuidado con el Ángel főszerepéért meg kapta a legjobb fiatal főszereplő díját. Mostanában egy színdarabban szerepel a címe Cena de Matrimonios főszereplő társa Sebastian Zurita.      

 

 

l21520941.jpg

images_1.jpg

 

Filmográfia:

                TV filmek

 

  • 2004-2006 - Rebelde (Guadalupe 'Lupita'

 

Fernández)

 

  • 2008-2009 - Árva angyal/ Cuidado con el ángel (María de Jesús "Marichuy")
  • 2009 - Mi pecado (Lucrecia Córdoba Pedraza)

images_21.jpg         images_20.jpg

 

                  maite_perroni.gif

 

l21521378.jpg

 

                   Maite Perroni interjú:                    

 

- Maite, hogy érzed magad most, hogy lehetőséget kaptál, hogy főszerepben bizonyíts?

 

- Nagyon elégedett vagyok, de nagyon izgulok is. Minden olyan gyorsan történt, de most van itt a lehetőség, most kell tudnom élni vele. Mikor megtudtam, hogy én játszhatom el a főhősnőt, örömömben felhívtam minden számomra kedves embert, többek között a szüleimet és a vőlegényemet, Guidót, mert ők mindig és mindenben mellettem álltak.

 

- Marichuy-hoz hasonló karaktert képzeltél el első főszerepednek?

 

- Igen. Egy főszerep fontos állomás, ebben a szerepben pedig nagyon boldognak érzem magam. Ebben a történetben azt az üzenetet közvetíthetem a nézőknek, hogy mindig mindenből van kiút, erősnek kell lenni, és mindig, mindig előre nézni.

 

- Miben hasonlít egymásra Marichuy és Maite?

 

- Abban, hogy mindketten harciasak vagyunk, és kiállunk az igazunkért, ha kell. Igaz, hogy ő olyan dolgokat is megenged magának, mint például a lopást, amit én sosem tennék.

 

- Mesélj Marichuy-ról!

 

- Ő egy alapvetően jó lány, csak egy kicsit heves a természete, és könnyen elragadja a hév. Nem gondol a döntései következményeire, emiatt pedig mindig galibába keveredik.

 

- Hívtak már valaha angyalnak?

 

- Igen, Guido sok-sok éve azt mondta, hogy olyan angyali a pillantásom, de ezt csak azért mondta, hogy belészeressek, most már nem hallom tőle (nevet). Érdekes, hogy annak idején az RBD-rajongók csináltak egy klubot, melynek a neve "Maite Perroni angyali hangja" volt, ami csak véletlenül rímel a sorozat címére. De én nem vagyok angyal, ember vagyok, mint bárki más, és nagyon is élvezem.

 

- És egy olyan jóképű partner mellett, mint William Levy, nem gondolod, hogy felébreszted a párod féltékenységét?

 

- Nem, semmiképpen. Ez a munkám. Guido és én nagyon boldogok vagyunk együtt, majd az élet megmondja, mikor házasodunk össze, most nem sietünk sehova, hiszen mindketten dolgozunk. Sok-sok éve együtt vagyunk már, és ez bizalmat ad. William valóban fantasztikus, nagyon profi, remekül kijövünk, és megvan köztünk az a bizonyos izzás is, amitől mindenki bele fog szeretni ebbe a párosba, legalábbis mi ezen leszünk!

 

images_12.jpg             images_8.jpg

 

                             l21521399.jpg

 

 

                               Maite Perroni szerelmes?

Maite a napokban nyilvánosan bejelentette, hogy szerelmes és egy idelye boldog párkapcsolatban él Carlos De La Motával aki szintén színész. Maite nagyon boldog szerelmével azt nyilatkozta Carlosról, hogy egy igazi úriember, és nagyon boldogok együtt.

 

 

               l21520943.jpg

 

                                                 images_9.jpg

 

 

2208_5.jpg

                                                  perroni-carlos-mota_071510_400.jpg

 

 

Hírek:

 

Perroni a napokban gyilkos nővé válik hiszen hamarosan kezdetét veszi a Mujeres Asasinas(gyilkos nők) 3. évadjának első epizodjának forgatása.

 

maiteperronimaite80.jpg

                                      maite-perroni-512206l-poza.jpg

 

maite-perroni-maite-perroni-5329565-342-500.jpg

                          

 

maite_maite.jpg         

2964630079_34a590287e.jpg

 

perroni-maite-perroni-5643732-333-500.jpg